CONSILEX INJECT MAUER: oprirea ascensiunii capilare cu rǎşini cu 'dispersare lentǎ'

Cod: S.0010

Soluție definitivǎ a problemei umiditǎții din ziduri datoritǎ unui kit complet de produse pentru tratamentul pereților supuşi fenomenului de ascensiune capilarǎ

Produse utilizate

Procesul de ascensiune a umezelii se constatǎ atunci când apa din pamântul de lângǎ zidǎrii şi din fundații intrǎ în pereți, îi impregneazǎ şi începe sǎ urce cu ajutorul forțelor superficiale şi capilare învingând împotriva forței de gravitație.

Acest lucru se întâmplǎ în cazul în care existǎ condițiile esențiale, adicǎ prezența apei şi “consistența capilarǎ” a zidurilor (corpurile şi/sau învelişurile zidurilor trebuie sǎ fie fǎcute din materiale poroase, dar nu macroporoase). O zidǎrie poroasǎ discontinuǎ cu siguranƫǎ nu provoacǎ un fenomen de ascensiune capilarǎ; din contrǎ, într-o zidǎrie fǎcutǎ din materiale compacte, neporoase, poate apǎrea ascensiunea capilarǎ prin intermediul maltelor de zidire. Practic,  ascensiunea capilarǎ apare acolo unde existǎ un material de construcƫii într-un mediu cu apǎ (de exemplu fundațiile în prezenƫa umezelii din pǎmânt sau a apei subterane) a cǎrui porozitate determinǎ absorbția apei şi ascensiunea acesteia pânǎ la evacuarea ei la o înǎlƫime destul de mare.

Soluția împotriva acestor fenomone existǎ şi constǎ într-un sistem de rǎşini siloxanice puternice în soluție apoasǎ care, injectate cu tehnica “dispersiei lente” la baza zidurilor creeazǎ o barierǎ continuǎ şi imposibil de penetrat la trecerea apei şi a umezelii. Este o soluție ieftinǎ, eficientǎ şi permanentǎ la aceastǎ problemǎ!

Tehnica barierei chimice funcționeazǎ foarte bine mai ales când ulterior se aplicǎ tencuieli macroporoase dezumidificante şi netezitoare fǎcute cu var hidraulic şi alte produse naturale ca şi SANATIGH sau CALEOSANA, pentru curǎțarea completǎ a zidurilor de umezeala reziduǎ, pentru un comfort excelent al locuinței. 

Contactați-ne imediat

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Atenție, introduceți datele în mod corect
Atenție! Introduceți adresa de email corectǎ
Atenție, introduceți datele în mod corect

Prin trimiterea, accept acceptarea declarației de confidențialitate

Atenție, introduceți datele în mod corect

Abonare la buletine informative

Trimteți mai departe

Soluții integrate care v-ar putea interesa