PROTECH BALCONY: impermeabilizare transparentǎ nepelicularǎ

Cod: S.0001

Stoparea infiltrațiilor de apǎ de pe terase şi balcoane cu ajutorul sistemului PROTECH BALCONY: impermeabilizant transparent nepelicular de aplicat fǎrǎ a demola pavajul existent. Rapid, eficient, ieftin!

Produse utilizate

Atunci când totul merge bine, terasele şi balcoanele sunt o frumoasǎ extensie în exterior al propriului spațiu locuibil. Atunci când existǎ probleme de permeabilitate şi penetrare a apei, terasele şi balcoanele se pot transforma într-un coşmar însoțit de dispute de bloc, cheltuieli cu materiale, transport şi mânǎ de lucru extrem de mari, şantiere în casǎ, aşteptǎri stresante şi aşa mai departe. Reabilitarea impermeabilitǎții teraselor şi balcoanelor presupune intr-adevǎr adoptarea unor metode scumpe şi dificile care, în cazul în care se recurge din nou la sistemul inițial, se pot rezuma astfel:

 • Demolarea pardoselii şi a amorsei existente; îndepǎrtarea mantei impermeabilizante existente; transportarea la depozitul de deşeuri a materialului rezultat în urma demolǎrii; aplicarea unei noi mante impermeabilizante; reconstrucția amorsei de înclinare; livrearea, instalarea şi cimentarea unei noi pardoseli
 • O soluție alternativǎ este construcția unor straturi impermeabilizante de învelire din compuşi cimentoşi-plastici, integrați cu benzi elastice specifice în dreptul conexiunilor şi a rosturilor de dilatație pentru instalarea ulterioarǎ, cu ajutorul adezivilor impermeabilizanți, a unei noi pardoseli care va trebui la rândul ei construitǎ
 • De asemenea, puteți construi straturi impermeabile subțiri polimerice prin aplicarea, pe suprafețele pregǎtite în mod adecvat (degresate şi desprǎfuite), a grundului, a straturilor portante şi a straturilor de finisaj pigmentați, adecvați condițiilor de solecitare şi expoziție care presupune, şi în acest caz, modificarea radicalǎ a sistemului, a aspectului şi a funcțiunilor inițiale

PROTECH BALCONY este o soluție concentrată de rășini din silicon şi polimeri organici catalizați, cu vâscozitate micǎ, utilizați în solvenți apolari care determinǎ pentrarea profundǎ a acesteia. Procesul descris conduce la formarea unei bariere impermeabile interne, rǎspândite, nepeliculare, foarte hidrofugǎ, capabilǎ sǎ acopere şi sǎ sigileze gǎuri şi microfisuri fǎrǎ sǎ opreascǎ transpirația. PROTECH BALCONY revoluționeazǎ conceptul de impermeabilizare a teraselor şi balcoanelor. Se aplicǎ foarte rapid, fǎrǎ sǎ împiedice derularea activitǎților obişnuite, deoarece suprafețele tratate pot fi utilizate dupǎ doar cateva ore.

 1. Curǎțarea profundǎ a suportului
  Diluați detergentul acid DETERG–A de la AZICHEM srl cu o cantitate de apǎ proporțională cu cantitatea de impuritǎți şi depuneri de pe suprafața de curǎțat (de obicei în raport de 1 parte de DETERG-A şi 4-5 pǎrți de apǎ). Vǎrsați soluția pe suprafațǎ, distribuind-o foate bine cu o perie de întindere a lichidelor. Aşteptați 15 minute pentru reacția acidǎ, spumoasǎ. Spǎlați cu apǎ din abundanțǎ.
 2. Chituirea spațiilor dintre dale şi dintre acestea şi bordurǎ
  Operațiunile de curǎțare şi pregǎtire de mai sus conduc şi la evidențierea discontinuităţilor suprafețelor cum ar fi fisurile, lipsa chitului sau chitul consumat etc. Aceste discontinuităţi trebuie acoperite cu atenție cu chitul special impermeabil STUCCO BALCONY de la AZICHEM srl. Va trebui sǎ fiți foarte atenți şi sǎ reparați spațiile din dreptul bordurii, a pragurilor uşilor-ferestrelor, eventualele gǎuri, fisuri şi discontinuitǎți cu STUCCO BALCONY. Eventualele rosturi de mişcare trebuie sǎ fie sigilate cu sigilantul din poliuretan specific foarte elastic, din cartuş extraibil, PROTECH FLEX de la AZICHEM srl.
 3. Aplicarea soluției impermeabilizante
  Vǎrsați PROTECH BALCONY de la AZICHEM srl pe zonele de impermeabilizat, distribuindu-l cu o perie de întindere a lichidelor pe toatǎ suprafața insistând mai mult pe distanțele dintre dale şi bordurǎ. Lǎsați produsul sǎ acționeze pentru cel puțin o orǎ înainte de a face proba inundǎrii suprafeței. Consumul va fi de circa 200-300 g/m2. Operațiunile descrise trebuie fǎcute dupǎ ce s-au întǎrit chituirile de la punctul 2.

Înlǎturarea materialului în exces
Dupǎ terminarea operațiunilor eventualele urme de reziduuri de PROTECH BALCONY de culoare albicioasǎ, pot fi eliminate cu ajutorul unei cârpe impregnatǎ cu benzinǎ sau diluant nitro.

www.protech-balcony.ro

Contactați-ne imediat

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Atenție, introduceți datele în mod corect
Atenție! Introduceți adresa de email corectǎ
Atenție, introduceți datele în mod corect

Prin trimiterea, accept acceptarea declarației de confidențialitate

Atenție, introduceți datele în mod corect

Abonare la buletine informative

Trimteți mai departe

Soluții integrate care v-ar putea interesa