SYNTECH HAG: stoparea infiltrațiilor cu ajutorul rǎşinilor hidroreactive

Cod: S.0008

SYNTECH HAG este un sistem integrat compus din rǎşini poliuretanice hidroexpansive şi injectoare specifice, ideal pentru oprirea imediatǎ a infiltrațiilor de apǎ din clǎdiri prin injectǎri.

Produse utilizate

APA reprezintă o problemă destul de gravă, adesea neprevăzută sau imprevizibilă pentru meseriaşi şi constructori. Infiltrațiile de apă cauzate de schimbările importante din pânza freatică, de eventualele greşeli de execuție, de evenimente accidentale şi aşa mai departe, pot implica materialele cele mai diferite, ca de exemplu betonul, zidurile din diferite materiale, straturile stâncoase de izolare etc. Lucrǎrile supuse acestor inconveniente sunt, la rândul lor, extrem de eterogene: mari opere civile şi hidraulice, edificii industriale şi civile, ambiente specifice ca şi pivnițe, garaje, subterane, lifturi etc. Oricum, apariția infiltrațiilor şi mai ales menținerea acestora pentru o lungă perioadă de timp, poate cauza importante daune economice: imposibilitatea de a utiliza zonele în cauzǎ, deteriorarea maşinilor unelte, a vehiculelor, a mobilierului şi aşa mai departe. Aceste situații impun necesitatea indispensabilă de a efectua intervenții rapide şi care rezolvǎ “imediat” problemele.

Reacția de polimerizare este asemǎnǎtoare celei care conduce la formarea poliuretanilor. A fost utilizatǎ de circa 20 de ani pentru impermeabilizare, pavare, protejarea betonului, protejarea şi capsularea fibrocimentului, a suprafețelor metalice, a suprafețelor din fibrǎ de sticlǎ, a recipientelor de apǎ, pentru acoperirea cuvelor şi a diferitelor recipiente în general.   

 

SOLUȚIA ÎMPOTRIVA INFILTRAȚIILOR: SYNTECH H.A.G.

SYNTECH H.A.G. este materialul ideal pentru umplerea şi sigilarea crǎpǎturilor, a fisurilor şi a cavitǎților eliminând în acest fel infiltrațiile în mod rapid şi definitiv. Este vorba despre o rǎşinǎ poliuretanicǎ hidrofilǎ, hidroexpansivǎ, cu vâscozitate redusǎ, însoțitǎ de un activator accelerant specific (componenta B) de dozat în mod normal în raport de 10% din greutatea rǎşinii (componenta A). 
Este uşor de injectat cu ajutorul pompelor manuale sau electrice specifice, prin intermediul injectoarelor speciale cu vârf plat (sau cu şurub); 
Penetreazǎ cu siguranțǎ datoritǎ vâscozitǎții reduse, componentelor hidrofile şi hidroreactive şi activitǎții capilare intense. Penetreazǎ şi pǎtrunde în fisuri pânǎ la amplitudini de 0,2 mm;
Este reactiv în mod eficient datoritǎ faptului cǎ în contact cu apa sau cu umezeala îşi mǎreşte volumul inițial de 8-20 de ori (SYNTECH H.A.G. FLEX - SYNTECH H.A.G. ECO) prin procesul de reacție şi vulcanizare şi formeazǎ o spumǎ densǎ (elasticǎ sau semirigidǎ), cu structurǎ celularǎ, care stopeazǎ infiltrațiile şi siglileazǎ ermetic fisura injectatǎ.
Este compatibil cu toate suporturile: beton, pietre naturale, cǎrǎmizi, oțel, produse laminate, învelişuri pentru cabluri şi materiale de injectare din poliuretan, eventual preexistente; 
Are un timp de reacție cu apa foarte rapid di circa 30" (*) care poate fi accelerat, dacǎ este necesar, pânǎ la 15", mǎrind doza componentei B (accelerator de expansiune).

Contactați-ne imediat

Vuoi saperne di più sui nostri prodotti?

Atenție, introduceți datele în mod corect
Atenție! Introduceți adresa de email corectǎ
Atenție, introduceți datele în mod corect

Prin trimiterea, accept acceptarea declarației de confidențialitate

Atenție, introduceți datele în mod corect

Abonare la buletine informative

Trimteți mai departe

Soluții integrate care v-ar putea interesa