Companie

Din 1987, fiabilitate, profesionalism și competență în sprijinul construcțiilor

INOVAȚII TEHNOLOGICE ȘI PRODUSE SPECIALE PENTRU CLĂDIRILE VIITORULUI

Din 1987, Azichem este sinonim cu fiabilitatea, profesionalismul și expertiza în producția și comercializarea de tehnologii și produse inovatoare pentru construcții și bio-construcții. Activitățile noastre de cercetare și dezvoltare vizează aducerea inovației în sector prin proiectarea și vânzarea de noi soluții (peste 300 de articole) cu producție proprie, certificate conform normelor UNI EN ISO 9001:2015 și ISO 45001:2018.

Povestea noastră este una de dedicație, grijă pentru munca noastră și relații umane, marcată de profesionalism și atenție la detalii. Aceste elemente ne-au permis să ne stabilim ca un punct de referință la nivel internațional în sectorul construcțiilor specializate.

Catalogul nostru extins de produse și tehnologii de construcție dezvoltate intern în laboratoarele noastre de cercetare și dezvoltare acoperă aproape toate nevoile legate de industria construcțiilor: restaurarea clădirilor, restaurarea istorico-monumentală, impermeabilizarea structurilor noi sau existente, prevenirea infiltrării apei, desumidificare, îmbunătățirea locuințelor, restaurarea și întărirea structurilor civile, industriale și infrastructurale, adaptarea structurală pre și post-seismică.

MISIUNE

Așa cum este menționat în sloganul nostru "IF YOU WANT TO SOLVE IT", misia noastră este întotdeauna de a oferi soluția cea mai potrivită, performantă și durabilă pentru fiecare tip de problemă de construcție. Ca un croitor, producem de asemenea produse personalizate adaptate nevoilor specifice, urmând o consultanță tehnică specifică, pentru a rezolva problema particulară a fiecărui client. Ne-a plăcut întotdeauna să abordăm provocări și să rezolvăm probleme complexe.

Ne diferențiem prin consultanță pre-vânzare, formare pentru operatorii de pe teren și expertiza construită de-a lungul a 40 de ani de experiență și realizări.

Inovația tehnologică constantă și dezvoltarea de produse de înaltă performanță sunt datorate echipei noastre de tehnicieni: ingineri, chimiști și geologi care formulează soluții ce combină performanța tehnică și sustenabilitatea mediului. Obiectivul nostru ambițios este de a îmbunătăți calitatea construcțiilor și de a lăsa lumea mai bună decât am găsit-o.

Din 1987, ne ocupăm de produse speciale de înaltă performanță și, din 1994, suntem pionieri în domeniul bio-construcțiilor în Italia. La Azichem, credem că restaurarea și recuperarea nu sunt doar necesități, ci chiar viitorul construcțiilor.

STANDARDE DE PRODUCȚIE ȘI DE CALITATE

Automatizare, precizie, adaptabilitate, acestea sunt elementele care caracterizează centrul de producție Azichem.

Sisteme extrem de automatizate de dozare, amestecare, ambalare și paletizare, ușor de combinat pentru a oferi răspunsuri flexibile și la timp în orice situație.

Personal operativ

O echipă de persoane unite și eficiente, toate concentrate și orientate către aceleași obiective: optimizarea rezultatelor și satisfacția maximă a clientului.

Giuseppe Pattarini
Director General
Enrico Gadioli
General Manager
Michele Gadioli
Director Comercial
Vittoria Gadioli
Brand and Expansion Development Director
Roberto Rosignoli
Direcție tehnică, cercetare și dezvoltare
Marco Stancari
Laborator, calitate și securitate
Vanni Deluigi
Logistică, transporturi și achiziții
Anna Perteghella
Administrație, contabilitate și creditări
Luca Sogliani
Luca Sogliani
Manipulare mărfuri și servicii generale
Marco Peri
Director de fabrică
Mattia Grossi
Mattia Grossi
Responsabil de producție
Nicolas Maffezzoni
Responsabil de depozit

Povestea noastră

Azichem este povestea unor bărbați curajoși care au crezut întotdeauna în ei înșiși și care nu au fost opriți de nimic și de nimeni. O poveste înrădăcinată în trecut și orientată către viitor.

1987 - 1990

1987: Cei doi parteneri fondatori Enrico Gadioli e Giuseppe Pattarini au înființat compania Az Service Srlaxată în principal pe construcția de pardoseli industriale din beton și rășină, pe comercializarea de produse de impermeabilizare și aditivi pentru pardoseli, inclusiv fibre de polipropilenă și oțel; marca Readymesh. Încă de la început, producția de materiale specializate a devenit principala activitate în cadrul proceselor de producție ale companiei. Compania își mută
activitatea de bază
și, de asemenea, se specializează în mod formal: de la o companie de servicii la o companie de producție și distribuție de materiale specializate, astfel s-a născut Azichem.

Citește mai mult
1987 - 1990
1991

Partenerii au devenit trei, cu ing. Edoardo Mocco, un formulator cu mare experiență și director tehnic de lungă durată al Azichem pentru anii următori, până în 2016.

Citește mai mult
1991
1992 - 1997

Se naște SANAGEB, o linie originală și completă de produse speciale pentru Clădire verde, destinată să se impună rapid până la punctul de a deveni un trend pe piața specifică. Pentru prima dată în Italia, o companie de produse pentru construcții vorbește despre produse naturale, sănătatea mediului și bunăstarea vieții, anticipând tendința generală a pieței cu cel puțin un deceniu.

Citește mai mult
1992 - 1997
1998 - 2000

În 1998 în România a fost inițiată o nouă colaborare cu compania din Pitești Co.Fa pentru producția la fața locului a celor mai importante formulări de pulberi din catalogul Azichem, precum și pentru importul de materiale auxiliare și complementare. Până în prezent, Co.Fa. și Azichem să continue să colaboreze și să își sporească cotele de piață respective.

Citește mai mult
1998 - 2000
2001 - 2007

În 2001, Azichem a intrat pe web prin lansarea primul site web Azichem.co.uk, creând o nouă și importantă referință tehnologică pentru materialele speciale din industrie. În 2002, Azichem a obținut premiul certificare pentru controlul producției în fabrică UNI EN ISO 9001:2000 cu MOODY International. În 2007 sărbătorim primul 20 de ani de activitate corporatistămarcați de o creștere constantă.

Citește mai mult
2001 - 2007
2008 - 2013

În 2008, Azichem a încheiat procesul de achiziție a marcajul CE pentru toate produsele principale din catalogul său. În 2010, a fost lansat online un site web specific și popular dedicat cercetării tehnologice și aplicative privind fibrele pentru armarea betonului:
www.readymesh.it
. După ani de zile petrecuți consolidându-și prezența pe piața internă, Azichem și-a reluat politica de expansiune internațională în 2013, lansând parteneriate de afaceri semnificative în mai multe țări printre care Cuba, Peru, Spania, Portugalia, Franța, Belgia, Grecia, Albania și Bulgaria.

Citește mai mult
2008 - 2013
2014-2015

2014 este anul descoperirii digitale definitive: "The Noul site Azichem.com care, după 13 ani, înlocuiește Azichem.it ca referință web oficială a companiei: intuitiv, rapid și construit în jurul principiilor de bază ale experiența utilizatorului, noul site oferă utilizatorului o experiență de navigare plăcută și satisfăcătoare.

Citește mai mult
2014-2015
2016

În 2016, ing. Edoardo Mocco a ajuns la vârsta de pensionare, lăsând postul de director tehnic, Cercetare și Dezvoltare, doctorului Roberto Rosignoli. Roberto Rosignoli, un chimist cu o vastă experiență în domeniul materialelor de construcții speciale, atât în ceea ce privește formularea, cât și aplicarea acestora.

Citește mai mult
2016
2017

Pe 10 martie, Azichem sărbătorește 30 de ani de la înființaresărbătorind această ocazie prestigioasă cu ocazia lansarea noului logo corporativcare îl înlocuiește pe cel istoric conceput în 1987.

În luna iulie, Michele Gadioli, proaspăt absolvent de Geologie, s-a alăturat personalului Azichem ca Serviciu tehnic/vânzări. În anii următori, Michele va deveni director comercial al Azichem.

Citește mai mult
2017
2018 - 2022

Între 2018 și 2021, Azichem a inițiat și finalizat unul dintre cele mai ambițioase proiecte din istoria saeste finalizat: planul gigantic al "Lupului".Constelația Wolf"constelație", și anume crearea unei "constelații de
12 situri tematice
care reunește în mod colectiv întreaga producție Azichem, făcând-o ușor de utilizat, accesibilă și transparentă. În 2022, Azichem își sărbătorește cu mândrie A 35-a aniversare. Cu această ocazie, a fost inaugurat noul portal corporativconceput pentru a fi și mai funcțional, mai atractiv și mai informativ decât predecesorul său. La sfârșitul aceluiași an, Azichem, care a fost întotdeauna foarte atentă la siguranța la locul de muncă și la sănătatea lucrătorilor săi, a obținut importanta certificare "ISO 45001: Sisteme de management al sănătății și securității ocupaționale. Cerințe și orientări", care definește standardele de bune practici pentru protecția lucrătorilor din întreaga lume.

Citește mai mult
2018 - 2022

Manuale tehnice

Flyere informative

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Powered by Webplease
magnifiercrossplus-circle