Piscină spectaculoasă la 'Masseria San Paolo Grande' construită cu Osmocem D

01/02/2024

O altă referință frumoasă de care suntem mândri: piscina de la Masseria San Paolo Grande din Ostuni, impermeabilizată în întregime cu OSMOCEM D alb.

În acest mic colț de paradis, piscina a fost sculptată în stânca naturală, astfel încât să fie în perfectă armonie cu împrejurimile sale, iar piscina nu a fost altceva decât o extensie naturală a grădinii care înconjoară masseria.

Am ales să aplicăm Osmocem D deoarece realizează aderența la substraturi prin aderență mecanică și difuzie osmotică.
Este, de asemenea, eficient în condiții de împingere hidrostatică negativă (contraputere) și este aplicabil și ca strat de acoperire în grădinile de pe acoperiș și în jardiniere, deoarece rezistă la acțiunea mecanică a rădăcinilor.

Caracteristica sa cheie este capacitatea de a opri infiltrațiile prin impermeabilizarea mediului și este atât de performant încât este compatibil pentru contactul cu produsele alimentare: a obținut certificatul de adecvare pentru izolarea produselor alimentare și a apei potabile, în conformitate cu Directiva 98/83/CE.

În această referință îl vedem în varianta sa albă pentru a pune și mai mult în valoare piscina și a face ca apa să strălucească în lumina soarelui.

Distribuie
Contactează-ne acum!

    Prin trimitere, accept politica de confidențialitate

    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    Powered by Webplease
    magnifiercrosschevron-leftchevron-right