Terase, balcoane și scări cu gresie și faianță: cum să abordați și să rezolvați problema infiltrațiilor de apă cu Protech Balcony

24/11/2023

Terasele, balcoanele și scările cu gresie sunt elemente arhitecturale care îmbogățesc spațiile de locuit și îmbunătățesc estetica locuințelor.

Cu toate acestea, una dintre cele mai frecvente probleme care pot afecta aceste suprafețe este infiltrarea apei.

Acest lucru nu numai că dăunează aspectului estetic al plăcilor, dar poate provoca și daune structurale grave dacă este neglijat pentru o perioadă lungă de timp.

Cauzele infiltrațiilor de apă

 1. Articulații neprotejate
  Rosturile dintre dale reprezintă puncte vulnerabile în care se poate infiltra apa. Lipsa unei protecții adecvate poate duce la formarea de degradări structurale, praf, fisuri și crăpături, permițând apei să pătrundă în materialele de bază.
 2. Impermeabilizare inadecvată
  Impermeabilizarea corespunzătoare este esențială pentru a preveni infiltrarea apei. În cazul în care stratul impermeabil este deteriorat sau absent, apa poate pătrunde mai întâi prin strat și apoi prin beton sau alte materiale de bază.
 3. Panta inadecvată
  O pantă insuficientă poate face ca apa să se adune pe suprafețe, crescând riscul de infiltrare. O înclinație corectă permite scurgerea corectă a lichidului, reducând sarcina pe gresie.
 4. Uzură și îmbătrânire
  În timp, plăcile, rosturile și tencuiala se pot uza sau deteriora, creând spații prin care poate pătrunde apa.

Soluția accesibilă: Protech Balcony de la Azichem

Pentru a rezolva în mod eficient problema infiltrațiilor de apă pe terase, balcoane și scări cu gresie, o soluție fiabilă este Protech Balcony de la Azichem.

Este un produs de impermeabilizare transparent, non-filmicular, care oferă o protecție de lungă durată împotriva infiltrațiilor de apă și asigură o rezistență maximă la intemperii, fără a fi necesară demolarea pardoselii existente.

Avantajele Protech Balcony

 1. Impermeabilizare inteligentă: Protech Balcony formează un strat impermeabil care împiedică pătrunderea apei, protejând astfel suprafețele de dedesubt.
 2. Durabil: Formula sa specială permite o adaptabilitate perfectă la variațiile de temperatură fără a crea fisuri, garantând durabilitatea.
 3. Aplicare ușoară: Protech Balcony poate fi aplicat direct pe suprafața existentă, simplificând procesul de renovare și oferind o soluție rentabilă fără a demola podeaua existentă.
 4. Protecție pe termen lung: Datorită rezistenței sale la intemperii, Protech Balcony oferă protecție pe termen lung, reducând nevoia de întreținere frecventă.

Rezolvarea în timp util a infiltrațiilor de apă pe terase, balcoane și scări de gresie este esențială pentru a păstra frumusețea și durabilitatea acestor elemente arhitecturale.

Cu Protech Balcony de la Azichem, vă puteți bucura de spații exterioare impecabile, protejate de efectele dăunătoare ale umidității.

Aflați toate detaliile despre componente și aplicații făcând clic pe https://www.protech-balcony.it/

Copyright © 2024 All Rights Reserved
Powered by Webplease
magnifiercrosschevron-leftchevron-right