Sistemul Sanadry: "micro-patch-ul" pentru problemele de umezeală ascendentă, mucegai și condensare

02/05/2024

Sistemul Sanadry combină calitățile unei țesături speciale (Sanatex) cu cele ale unui agent termic adeziv-lipitor de natură minerală (Sanakoll). Cu o grosime aplicată redusă (doar 9 mm în total!), acest microacoperiș este deosebit de potrivit pentru a rezolva problemele de umiditate legate de ridicările capilare și de condens în zonele reci ale zidăriei.

În zonele puternic atacate de mucegai, sistemul poate fi completat cu tratamentele noastre specifice de impregnare cu impact redus asupra mediului (Consilex Muffa Cleaner + Consilex Muffa Remover), care elimină rapid și definitiv patinele biologice.

Micro-mucegaiurile trebuie apoi finisate cu vopsele sau tencuieli respirabile, care permit un grad bun de transmitere a vaporilor de apă.

Vopselele noastre termice pe bază de silicați de potasiu (Sanaxil P Therm) sau pe bază de siloxan (Protech Sil P-Therm) sau acrilic (Protech AC-P Therm), reprezintă finisajul optim pentru acest sistem, deoarece contribuie la îmbunătățirea în continuare a respirabilității organismului mural, la economisirea energiei și la bunăstarea mediului.

Configurația specială a sistemului Sanadry, datorită valorilor sale de conductivitate termică echivalentă, permeabilitate la vapori de apă și barieră de transmisie a apei lichide, favorizează mediile sănătoase și economia de energie, făcând suprafețele mai calde iarna, mai reci vara și izolate de umiditate.

Sistemul Sanadry este o soluție inovatoare, multistrat, cu grosime redusă care, în doar 9 mm, permite protejarea și izolarea termică a pereților și fațadelor, permițând recuperarea, conservarea și îmbunătățirea spațiilor de locuit. Sistemul este ușor, flexibil, ușor de aplicat și ideal pentru lucrări de restaurare sau renovare.

Sistemul Sanadry îmbunătățește eficiența energetică și reface pereții exteriori și interiori, chiar și în prezența unor suprafețe complexe sau a unor constrângeri volumetrice, fără a crea inconveniente locuitorilor locuinței.

  • Nu este nevoie de rosturi, deoarece se potrivește ușor și perfect cu toate suprafețele.
  • Nu necesită îndepărtarea tencuielii sau fixarea cu dibluri, ceea ce face ca aplicarea să fie rapidă, ușoară și sigură pentru aplicatorii sistemului.
Copyright © 2024 All Rights Reserved
Powered by Webplease
magnifiercrosschevron-leftchevron-right