Azichem Academy

17/06/2024

Inovație și formare în construcții specializate

AZICHEM ACADEMY este un program de formare de excelență care răspunde nevoii de a furniza cunoștințe specializate și resurse tehnice avansate, capabile să răspundă cerințelor unui sector în continuă evoluție, cum este cel al construcțiilor specializate, dedicat soluționării problemelor grave care, de multe ori, dacă sunt neglijate, provoacă daune semnificative lucrărilor și sănătății.

Formare pentru Clienți și Agenți

Azichem Academy reprezintă un punct de referință în domeniul formării tehnice pentru clienți, agenți, distribuitori și noi resurse la nivel mondial. 
Departamentul nostru Tehnic este constant în deplasare pentru a putea sprijini rețeaua sa comercială și numeroșii clienți care ne-au ales.

Prin intermediul unei formări țintite, compusă din seminarii, workshopuri și cursuri de actualizare, participanții au oportunitatea de aprofunda calitatea, caracteristicile și aplicațiile produselor Azichem, îmbunătățindu-și astfel competențele tehnice și comerciale și oferind cel mai bun serviciu posibil clientului final.

Această abordare formativă permite crearea unei rețele de profesioniști înalt calificați, capabili de a oferi soluții inovatoare și personalizate în răspuns la diversele cerințe ale pieței, în continuă evoluție.

Un aspect care diferențiază Azichem de alte companii concurente este investiția majoră în formarea resurselor interne, un angajament care se reflectă și în profesionalismul și eficiența serviciului constant pe șantier.

Această investiție continuă în creșterea profesională garantează o rețea de experți mereu actualizați și pregătiți să ofere suport de calitate chiar și după vânzare, consolidând încrederea clienților și îmbunătățindu-le experiența generală.

Un aspect central al programului de formare al Azichem Academy este combinația dintre formarea teoretică în clasă și testele practice.
Această abordare integrată permite participanților să intre tot mai în detaliu în lumea numeroaselor probleme de rezolvat în construcții, în special: reabilitarea betonului, restaurarea pereților umezi, impermeabilizările cimentice, bentonitice și polimerice, acoperirile cu rășini, etc..

Teoria oferă bazele esențiale și înțelegerea principiilor fundamentale, în timp ce exercițiile practice permit aplicarea acestor cunoștințe în contexte reale, îmbunătățindu-le abilitățile tehnice și familiaritatea cu materialele și tehnicile utilizate. Doar printr-o pregătire țintită și precisă se pot rezolva cu succes numeroasele probleme care apar în construcții, fie că este vorba de renovarea și restaurarea locuințelor de mici dimensiuni sau de lucrări importante de interes public.

Mai mult, dorința noastră continuă de a ne îmbunătăți ne determină să nu încetăm niciodată să studiem și să ne informăm, observând lumea mereu cu ochii unui student.  
La Azichem, cercetarea și dezvoltarea sunt o constantă indispensabilă și inima însăși a companiei noastre, orientată spre îmbunătățirea continuă.

Un element distinctiv al Azichem este colaborarea cu Universitatea din Brescia
Acest parteneriat reprezintă o combinație ideală între lumea academică și industrie, oferind studenților și cercetătorilor oportunitatea de a lucra la proiecte concrete în domeniul materialelor de construcție. 
Studenții pot astfel vedea și atinge de aproape subiectele studiilor și cercetărilor lor, imersându-se într-un mediu de învățare care unește teoria și practica.

Prin această colaborare, Azichem nu doar promovează dezvoltarea de soluții inovatoare pentru construcții, ci contribuie și la formarea unei noi generații de profesioniști calificați și competenți în sector. Studenții au acces la cunoștințe specializate și resurse tehnice avansate, putând conta pe un suport constant din partea experților noștri chimiști, geologi și ingineri.

Azichem Academy și Universitatea din Brescia, au ca obiectiv comun încurajarea cercetării și inovării în sectorul construcțiilor și creșterea profesionalismului și a cunoștințelor experților din domeniu.

Prin proiecte de cercetare și dezvoltare, sunt explorate noi soluții tehnice și materiale de vârf,care răspund nevoilor actuale și viitoare ale pieței, iar partenerii noștri sunt cu siguranță pregătiți și dornici să răspundă cerințelor dumneavoastră cu mare entuziasm și profesionalism.

Această abordare integrată contribuie, de asemenea, la evoluția sectorului construcțiilor, îmbunătățind calitatea materialelor și a tehnicilor de construcție. 
Academia reprezintă astfel un catalizator pentru progres și inovație, formând profesioniști capabili să facă față provocărilor și transformărilor sectorului cu competență și creativitate, generând astfel o valoare adăugată pentru domeniul materialelor de construcție.

Prin formare continuă și specializată, atât pentru clienți și agenți cât și pentru studenți universitari, Azichem contribuie la crearea unei rețele de profesioniști pregătiți și inovatori, gata să conducă viitorul construcțiilor, asigurând soluții eficiente și un suport continuu pentru clienții săi. 

Distribuie
Contactează-ne acum!

    Prin trimitere, accept politica de confidențialitate

    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    Powered by Webplease
    magnifiercrosschevron-leftchevron-right