Floor Level

27/03/2024

Dacă sunteți în căutarea unui "nivel" care să vă facă munca mai ușoară, mai rapidă și fără dureri de cap, atunci nu mai căutați: Floor Level este aici pentru dumneavoastră, un adevărat "mortar de ciment structural autonivelant".

Datorită ușurinței de amestecare, fluidității perfecte și caracteristicilor de autonivelare, Floor Level simplifică fiecare etapă a procesului de aplicare. Datorită formulei sale avansate, puteți obține o planeitate impecabilă într-o clipită.

Granulația fină a agregatului de silicat asigură o suprafață netedă și uniformă, în timp ce tehnologia READYMESH, armată cu fibre cu microfilamente speciale de sticlă anti-fisurare, cu un conținut ridicat de zirconiu, garantează o stabilitate dimensională excepțională și conferă produsului o rezistență superioară. Floor Level este, de asemenea, aditivat cu compensatori de contracție.

Dar asta nu este tot! Pentru cele mai solicitante situații, oferim, de asemenea, Floor Level SFR, îmbunătățit cu microfibre metalice Readymesh MR-060 acoperite cu alamă antioxidantă Readymesh MR-060 pentru o performanță și mai bună.

Versatilitatea Floor Level nu cunoaște limite: datorită adezivului pudră extrem de flexibil, aderă la o gamă largă de substraturi, fără a-și compromite proprietățile de autonivelare și permeabilitatea la vapori de apă.

Și nu uitați de timpul rapid de uscare al Floor Level! După doar 4-5 ore la 20°C, podeaua este circulabilă, permițând un progres rapid și anticiparea pașilor următori.

Alegeți Floor Level pentru o planeitate perfectă, o prelucrare mai rapidă și rezultate superioare. Atingeți noi culmi de perfecțiune cu Floor Level!

Distribuie
Contactează-ne acum!

    Prin trimitere, accept politica de confidențialitate

    Copyright © 2024 All Rights Reserved
    Powered by Webplease
    magnifiercrosschevron-leftchevron-right